Oblaka

Oblaka

Anotace: ..

Seď na křídlech nebes,
a spočítej všechny své slzy
Vím, že šaty tvé, z rosy jsou utkány.

Potkáváš nebeské poutníky,
ale nemůžeš jim říci, ať přestanou hledat
jejich duše, velké jak skleníky
obří kapky padají na Zem

Jen tam seď,
sleduj tu krásu ve větru,
tady je tvůj domov
dej svou lásku světu
Autor Mrtvý květ, 22.04.2011
Přečteno 338x
Tipy 7
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan, Emmelia, Severka, Judita, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí