TAK SVATÍ A ČISTÍ

TAK SVATÍ A ČISTÍ

Anotace: ....

Svíjíš se jako pes
když tupírují ti srdce
skleněným střepem
odřezávají oslabené
a oschlé city
oškrábou i rez
co prorůstá skrze
celím tělem,
působíš odevzdaně
to torzo jsi ty

nasáklí prázdnotou
pouhé nic
vtip
ale ne k smíchu
nýbrž k pláči
narozený nešťastnou náhodou
jen pouhý chtíč
vpich
co v hříchu
teď tu klečí

když ukamenují tě
z nepochopení
z nelásky
z nenávisti
bez slitování
bez soudu
bez příčiny
prostě zabijí tě
ti vyvolení
co dostali moře lásky
tak svatí a čistí
tak milovaní
co vidí v tobě obludu
a přehlížejí vlastní zločiny!!!!!!
Autor ZILA78, 22.04.2011
Přečteno 239x
Tipy 15
Poslední tipující: Severka, šuměnka, hatlapatla, la loba, Kars, Juan Francesco de Faro, Maryje..., Květka Š., chicacheca
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsem zavalena, škoda, že myšlenka zůstala jen u popisu bez invence, ale co jsi chtěl říct, to jsi řekl...;)

27.04.2011 00:31:00 | Severka

kéž by mi někdo ořezal
oslabené a oschlé city
kéž by pak mast v ta místa dal
by stvořily se ochranné tam štíty...

26.04.2011 19:27:00 | šuměnka

.....ti vyvolení
co dostali moře lásky
tak svatí a čistí
tak milovaní
co vidí v tobě obludu
....ST...

23.04.2011 19:10:00 | Maryje...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí