Nechápu

Nechápu

Anotace: -

Že domácí kino není na dívání
Že 220 je vlastně 230 v síti
Proč nejsou židle kde je místo k stání
Proč rybář pustí úlovek co chytí

Půjčky co prohlubují krizi
Zběsilé pití, které stejně musí ven
Rozpory cílů misí a vizí
A taky důvody neprožít svůj sen

Opičí lásku a krokodýlí slzy
Kurzovní sázky šance zvyšující
Rozdíly v drzosti a být jen mile drzí
a obdiv k těm co mají pod čepicí

Čtvrtého mušketýra v románu jen pro tři
Pilulky na hubnutí ve spánku
Důvody nad padesát v zalidněné obci
Zvýšení volaného hlasu na schránku

Léky co neléčí ale jenom tiší
Genderův kodex udržení moci
Důvody šuplíkářů proč to vlastně píší
A taky obavy co probouzí mě v noci

Že k tomu všemu existují odpovědi
Které však většinou ani znát nechceme
Proč moudrým kteří tohle vědí
Raději hluchotou svou ústa zacpeme.
Autor Bolder, 23.04.2011
Přečteno 288x
Tipy 9
Poslední tipující: chicacheca, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí