Trpká

Trpká

Anotace: ... postfilmová

Chcel vytrhnúť si kúsok z nej,
zarámovať voňu jej tela,
čo opísať sa nedá,
lebo je a patrí len jej.

Chcel odložiť si na horšie časy
nevinny úsmev Nymphaea,
dotykom uhladiť neskrotené vlasy,
poskladať si ju z pár viet.

Chcel naveky držať ju v náručí,
cítiť život, čo v nej prekvitá-
-tlkot srdca, ustavičný dych.
Odi et amo láska vydobytá.

Chcel venovať jej celého seba,
k tomu galaxiu pozemským snom,
no zatiaľ čo Ona hľadí z neba,
On brodí sa bahnitým dnom.
Autor Lenka Hrdá, 23.04.2011
Přečteno 332x
Tipy 18
Poslední tipující: Gabrielle, James Libustka, Madanik, Maryje..., Juan Francesco de Faro, hašlerka, Radek.oslov.Šafárik, blue, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí