Pak znovu spadnout

Pak znovu spadnout

Anotace: -

Když spadneš
Tak to rozchoď
Nebo rozplaz
Když už nevstaneš
A sebelítost si nech
Pro ty co ji v zlobě
Neobrátí proti tobě
Krev není zlá
Je motivační faktor
Jen musí ti jí
Aspoň kapka zbýt
Kdo zamyká
Se ozbrojen
Není srab
Jen chce žít
Už tolikrát spad
Chce jenom klid
A čas pro rány
Nové zahojit.
Autor Bolder, 23.04.2011
Přečteno 294x
Tipy 11
Poslední tipující: chicacheca, strašidýlko-střapatý, la loba, jvacl, Bambulka, Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí