Ráno očima ženy

Ráno očima ženy

Anotace: už zase

Zas je tu nový den a staré rituály
dojít si na záchod a dát si šálek kávy
udělat ze sebe důstojného člověka,
ať se nás venku nikdo neleká.

Vyhladit vrásky,nasadit masku
nedáme přece svou pověst v sázku.
Mladí se maj, vstanou a jdou.
Muži se mají, je jim to fuk
každý si myslí, že vypadá jak kluk.

Proč žena z každé vrásky šílí?
když očima lásky vidí ji milý,
nezkoumá tvář, nezkoumá tělo
touží s ní splynout, bez konce se slít.

Musím končit, už je čas jít.
Autor takova, 19.11.2004
Přečteno 444x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí