Chtěla, chtít....

Chtěla, chtít....

Anotace: proč zde anotace měla by být, samotné dílo ti napoví víc....

Sbírka: Bylo nebylo...

Šedá myš kdysi byla, proč teď se z ní kurva stala. Nohavice dlouhé, teď kus prdele jí leze, kde se stala chyba, kde člověk mění se v člověka. Co jí přát, štěstí, mohlo by se zdát. Nenávist by měla být ta tam, však jako meč Damoklův visí tu dál. Co říct, co udělat...vše běží klidně dál. Dvě těla, jenž se neznají, dvě duše jenž se kdysi poznali. Mozek pravý, na to ser, však srdce praví, za ní běž. Popřej jí mnoho štěstí a zároveň do srdce prudce setni, co jí říct...radši oči k zemi sklop.
Autor mouseman, 24.04.2011
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí