Hlavně tiše...

Hlavně tiše...

Anotace: ...

Tiše potácíš se krajinou
Tiše brouzdáš sněhem
Tiše ho proklínáš
A chlad, největší přítel
do kůže perem ti píše

ostrým hrotem svým
Změněným děsivým tajemstvím
Prolévá krev, co v žilách ti dýše

Cestu nevnímáš
Krok za krokem jako by těžší byl
Záře jas snad by tě oslepil
A ty jen modlíš se
Ať déšť padá z výše

Když slunce hrotem svým
Změněným děsivým tajemstvím
Mučí tě ve vlastní pýše

Jen temná skvrna v dálce
stopa vybledlé tuše
Tvůj směr udává

Když v světlech toneš
Jsi jak ve zlém snu…
Někdy doufáš, tiše, v věčnou tmu…
Autor deep inside, 24.04.2011
Přečteno 339x
Tipy 14
Poslední tipující: Bloodmoon, hašlerka, la loba, Trystan ap Tallwch, Ledová víla, CULIKATÁ, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St.**

24.04.2011 02:30:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí