Bez cíle

Bez cíle

V tichosti
myšlenek
kdy i Tvé rty
němě mlčí
v nerovnováze povah
kdy smutku
nastavujem duši
když naše slzy
kutálí se k zemi
a na zemi se
v tichosti ztrácí
vrací se naděj
co v nenávratnu
zmizela mi
a teď se za mnou
bezcílně vláčí
...
Autor TedelyBear, 24.04.2011
Přečteno 268x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí