Každá rada drahá

Každá rada drahá

Anotace: ... (oddechovka)

Sbírka: Naděje prý umírá poslední..., Ticho

Jen s odvahou
se nedá
daleko dojít
jen s láskou
člověk
do smrti nevydrží
jen s nadějí
nemůžeš
svou duši měnit
a říkat
že na věcech
okolo nezáleží
...
Zkus napsat si
soupis
nálazů a ztrát
a za věcmi co chceš
si svéřepě jít
až jednou ztratíš
co měl jsi hodně rád
pak možná ode mě
si necháš poradit
...
Autor TedelyBear, 24.04.2011
Přečteno 275x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí