PADÁ MLHA NA TVOU TVÁŘ

PADÁ MLHA NA TVOU TVÁŘ

Anotace: padá..padá...

Padá mlha na tvou tvář
smutek je jen beznaděj
proč ve slovech máš svatozář
čas je jenom čaroděj

ticho přehluší ten pád
hříchy za nic neručí
já tolikrát je krad
ale pořád mně nestačí

jen kroky v těch slovech ničí
samotáři příštích trápení
potom v té chvíli brečí
jsou semaforem svého znamení

jen půlnoční slova,mají svého anděla
ten chce ale pořád spát
jak láska co přišla z minula
nás nutí přísahat.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 24.04.2011
Přečteno 234x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, la loba, NikitaNikaT., Mbonita, Juan Francesco de Faro, Jiná, Květka Š., WhiteSkull, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké a zamyšlenkové počtení. ST!***

24.04.2011 22:57:00 | NikitaNikaT.

Hezká, přijde mi posmutnělá:-((.St a culík:-)

24.04.2011 16:59:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí