S představou hrozných snů

S představou hrozných snů

Anotace: ...

S představou hrozných snů
jež jsou mi na dosah
usínám každou noc
v děsivých grimasách

A když se probudím
ještě bych snil raději
nežli se odkryl, vstal
a žil v naději
že další noc bude už poslední…
Autor Chašmodský, 24.04.2011
Přečteno 287x
Tipy 9
Poslední tipující: Charibeja, Marcone, NikitaNikaT., strašidýlko-střapatý, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro mě působivé, trošku mrazivé... když si to představím. ST!***

24.04.2011 21:16:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí