Svět se točí dál

Svět se točí dál

Anotace: zZzZz...odpočívám v pokoji

Vážně
Chtěl bych zachránit svět
ale mé ruce začali se chvět

Opravdu
Chci obětovat sebe
abych záchranil všechny a hlavně Tebe

Doopravdy
položit svůj život
ale copak jsem Patriot?

Fakt
Stát se hrdinou
kdy po skutku
chapadla smrti mě ovinou

Tak
stalo se
svět se točí dál
Autor Jacob P. Verlaine, 24.04.2011
Přečteno 250x
Tipy 2
Poslední tipující: Alien.v.v.s.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí