Kterou cestou se dát

Kterou cestou se dát

Anotace: Kterou cestou se dát

Znáš ten pocit
Stojíš sám na rozcestí
Ruce se klepou
Hlava zapálená činností

Tvé myšlenky
Se rojí a snaží se najít
Nejlepší důvod
Kterou cestou k úspěchu jít

Zase jsi sám
Odpovědnost nad tebou visí
Jak Damoklův meč
Odvaha a ústup se v tobě mísí

Rozhodnutí
Je tak těžké, když jsi sám
Znovu ten hlas
Říkající: „Já to vzdám“

Strach z neznáma
A z možných chyb tě mučí
Jak ale dál?
Chybami se přece člověk učí

Kterou cestou se dát a neprohrát
Která cesta vede k vítězství?
Krok musíš udělat a bojovat
I když bude možná lemována bolestí
Autor Hugo Zhor, 24.04.2011
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Judita, Bambulka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To Bambulka: Pěkná slova.

25.04.2011 11:09:00 | Hugo Zhor

... je tisíce cest, kterou dát se vést?
... na začátku není jisté, zda prohra není vítězstvím
... zda vítězství, co jisté zdá se, nezavede na zcestí ...

24.04.2011 21:17:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí