Libušín 2011

Libušín 2011

Anotace: První ze sbírky básní z prostředí šermířů,dam,hradů a pověstí.

Bitva přijde další den
několik hodin
slunce pomalu zapadá
piji pivo po dlouhé cestě
je krásně vychlazené
žízeň mám velikou

přichází ke mně
dívka v šedém šatu
je to prostá dívka
žádná šlechtična
ale s úsměvem
co každého rozzáří
to já vím
i když to ještě
stoprocentně nevím

pár hodin co se známe
pár panáků medoviny
co rozpálí tělo
v dubnové noci
rána jsem mrazivá
poledne je horké

z nesmělé dívky
začíná se stávat
čím dál větší dračice
začíná se víc a víc smát
milujeme se
naplno a divoce

dlouhou noc prožijeme

zítra si obléknu zbroj
vezmu do ruky svou sekeru a štít
a budu se bít…

dlouho budu vzpomínat
na tu noc
kterou jsem dlouho nezažil.
Autor Vlk v rouše, 25.04.2011
Přečteno 340x
Tipy 22
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Issa, labuť, hašlerka, Severka, Juan Francesco de Faro, Elesari Zareth Dënean, Dota Slunská, CULIKATÁ, Lenullinka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Supr škoda že jsem se letos na Bušín nedostala

27.04.2011 18:50:00 | Issa

obě jsou parádní..ST!

26.04.2011 19:14:00 | hašlerka

Kamarád tam také byl, hezky jsi to zbásnil :)

26.04.2011 10:25:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí