Libušín 2011 (2)

Libušín 2011 (2)

Anotace: ........................

Velitel na nás řve
ať jdeme do útoku
znova bojovat
proti šiku německých rytířů
snad to přežiji
modlím se
ke svým bohům

vůně střelného prachu
slunce v poledni
vedro a žízeň

setkání zbraní
ocel se setkává s ocelí
prach v mém obličeji
slyším jen rozkazy
stáhnout se
do útoku
poslouchám svého velitele
kam jen jít
velký zmatek
lidé na zemi
někteří křičí
jiní brečí
další jen leží
nic neříkají
havrani si zpívají

děla znova slyším
do nosu
mě zvolna přichází pach
z bitevního pole

už na nic nemyslím
jen sekám
bráním se mečům
nepřátel z dalekého panství
německých rytířů…
Autor Vlk v rouše, 25.04.2011
Přečteno 259x
Tipy 11
Poslední tipující: hašlerka, Kristine Clary-Aldringen, Severka, Juan Francesco de Faro, Lenullinka, Princezna.Smutněnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak proti němcům? máš u mě velké významné mínus :D ještěže na libušín lancoši nejezdí ;)

26.04.2011 10:57:00 | Kristine Clary-Aldringen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí