Tělo

Tělo

Anotace: *tělesná?!*

Sbírka: Znovuzrození

Oči - prý odraz duše
kdo by to tušil
že i duše je tak smutná

Úsměv - bez retuše?
málokdo jej zkusil
málokdo ví jak chutná

Vlasy, jenž nejdou zkrotit
doufají v pohlazení
třeba zrovna od tebe

Kůže - jak chtěla by se s jinou potit
samota? v duši zakoření?
melancholické je i nebe
Autor Satha, 25.04.2011
Přečteno 330x
Tipy 5
Poslední tipující: Doradan, CULIKATÁ, trhla.marketka, ostuda lidstva
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí