V poslední době

V poslední době

Anotace: Skoro každý večer

Je noc,
jdu spát,
přeji si,
aby něco hezkého,
mohlo se mi zdát.
Až zavřu oči své,
má mysl přestane rychle přemítat.
Dá volnost mým myšlenkám,
at' krásný sen,
jak v kině,
je promítán.
Tělo se uvolní,
konečně,
nebude v té křeči,
celodenní.
Pak budu spát a spát a
né muset ráno,
brzo vstát.
Kéž by šlo usnout,
neprobudit se a
do sna navždy,
přemístit se.
Ach,
jen chvilku,mám na to noc,
k ránu zkončí má snová moc.
Pak celý den,
budu si přát,
aby byl večer,
já šla spát a
něco hezkého,opět?konečně?
mohlo se mi zdát.
Autor EM EM, 25.04.2011
Přečteno 236x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí