PÁD

PÁD

Anotace: ...

Padají z myšlenek do našich snů
lidé s obličeji, které neznáme

- třeba poznáme...Je lépe -

Padají nám z oblohy do rukou

- žhavé hvězdy...ale nepálí -

Padají z výšek blázni

- ať to dělají...více místa pro další blázny -

Padají slova vážná
o smrti, sexu a drogách

- z nevážných úst...plných piercingů -

Padají věty do řádků
v myslích spisovatelů

- poetická a charakterní...jako hlasy jara -

Padají a napadají mne myšlenky,
v hádce o prvně vyslovené

- jako když kupec váží slovo...v rozvaze pouze jedné -

Třetí pád vysloveně
pádí k někomu

ale již v prvním pádě
se dozvídáme jeho identitu

když natrefíme na blbce,
můžeme si nabít nos

…a tak to (do)padá…


aniž bychom cítili bolest
Autor Tomáš Přidal, 25.04.2011
Přečteno 236x
Tipy 8
Poslední tipující: Jiná, Kars, CULIKATÁ, teniska, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí