Šlapat si po štěstí

Šlapat si po štěstí

Anotace: Tak... Ze života...

Ukažte mi, prosím, aspoň jednoho vola,
který by si po štěstí šlapal víc jak já.
Je to pořád to samé, neustále dokola
a stejně nedělám to, co dělat se má.

Snad zdám se na první pohled silnou;
podobna ledovci, tak nedotknutelná.
Mnozí ve mne vidí osobu cizí a nesdílnou,
pro jiné jsem jen vzduch, neviditelná…

A přitom se pod tou přirozenou maskou
schovává malé vystrašené štěně,
které by chtělo obejmout, zahrnout láskou,
být milováno, být chtěné…

Prosím, vezmi mě do náruče a zašeptej
mi onu malou lež: „Všechno bude dobré…“
Autor Wyrda, 26.04.2011
Přečteno 330x
Tipy 2
Poslední tipující: Bambulka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...
buď sama sebou ;-)
"všechno bude dobré" ...
to není lež, je to o pocitu bezpečí a podpory, který Ti ten druhý chce dát ...
Ať ho najdeš...
Bambul

26.04.2011 07:34:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí