Uvnitř sebe, mám kousek Tebe

Uvnitř sebe, mám kousek Tebe

Anotace: ...

Sbírka: Ticho

Pár měsíců s Tebou
po boku
když vedle Tvé cesty
můžu jít
když ruce mě zebou
podáš mi svoje
krok svůj však nechceš
zpomalit
v hlavě mi běží
běžné boje
když se smráká
a já nechci polevit
...
Víš,
já pochopím
až přijde čas
kdy mi řekneš že dál
chceš jít už
sám
...
Nevím jak
s tou bolestí
budu žít dál
ale snad se
s tím nějak
vyrovnám
...
Uvnitř sebe
kousek tebe
navždy totiž
mám
...
Autor TedelyBear, 26.04.2011
Přečteno 273x
Tipy 9
Poslední tipující: Jiná, Květka Š., nejsembásník, Marcone, strašidýlko-střapatý, Kars
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně napsané ...

26.04.2011 10:48:00 | nejsembásník

Nech si rači celáho, jako svého vyvoleného s kouskem v tobě vtěleného.
ST

26.04.2011 07:44:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí