Ať si každý domyslí název,nechci ho nikomu vnucovat......

Ať si každý domyslí název,nechci ho nikomu vnucovat......

Anotace: Myšlení,myslím myšlenkou, která mi víří...

Sen jednou zdál se mi,
jak sedím na zemi,
nohy v sedu překřížené,
hlavu skloněnou,
myšlenku hloubavou,
rozluštit se snažím.

Nade mnou letí pták,
vrána asi-říká krák,
však rozhlédnu se kolem
a v hlavě mi zazvoní,
když hraju si na "hraní".

Myšlenka myslela,
že myslet je lehké,
že myšlenky zůstanou v nás,
ale když neuchováme je,
rozplynou se v tisíc krás.
Autor Hejky, 01.02.2006
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc děkuju za připomínky....:)

08.08.2006 20:48:00 | Hejky

Me to prijde naopak dooost rozmysleny... Je to moc pekne libi se mi to!!!

Jo a diky moc za komentare...

04.08.2006 12:30:00 | dolfik131313

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí