Libušín 2011 (3)

Libušín 2011 (3)

Anotace: ..................

Mrazivé ráno
dva dny po bitvě
klepu se zimou
noha mě šíleně bolí
bolest z boje
nemohu na ní vstát
jsem znaven potom všem
co jsem stál na hradbách
bránil jsem pevnost
proti králi a jeho žoldákům
ležím a myslím na ní

s minulostí již nikdo z nás
nic nemůže udělat
jen po ní zbudou deníky
nebo jen části básní
o kterých si na ně
občas u vínka
nostalgicky vzpomeneme

nějakým záhadným způsobem
jsem, našel zas znova
sám sebe
svou rytířskou duši
která mi zmizela
během let v blátě
kam kapala krev
z mého nosu...
Autor Vlk v rouše, 26.04.2011
Přečteno 242x
Tipy 6
Poslední tipující: hašlerka, Juan Francesco de Faro
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí