Libušín 2011 (4)

Libušín 2011 (4)

Anotace: ....................

Po bitvě vidím ve snech
už jen ty útržky
když jsem seděl na hradbách
viděl vojska, jak se k boji připravují
dívky co pečují o chlapce zraněné
někteří umírali
jiní chtěli hned jít se bít
proti nepřátelům

už znova bych, jsem chtěl se vrátit
na to místo bitvy
obléct na sebe zbroj
do ruky vzít svůj meč
vykován od mého otce

boj a šerm
to je v mém srdci
nikdy bez toho se neobejdu
bez meče
jsem poloviční
bez žertů, jak bez jazyka

bez meče
nejsem zas blázen
kterého miluješ

potřebuji ke svému štěstí v životě
trošku bláznovství
trošku milovaní
trošku opíjení se

v kiltu sedím v hospodě
a vzpomínám na všechny bitvy
kde jsem byl
krásné vzpomínky
ale ta poslední
ta byla nejkrásnější…
Autor Vlk v rouše, 26.04.2011
Přečteno 221x
Tipy 6
Poslední tipující: hašlerka, Juan Francesco de Faro
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí