Vůně rumu...

Vůně rumu...

Anotace: vzpomínková...

Vůně rumu,
vehnala mi slzy do očí...
Vzpomínám,
a trhám si na kousky svojí duši....

V tom večerním tichu,
lze slyšet nářek mého srdce...
A Umírám,
s každým mým dalším nádechem...

Bez touhy,
vstát...
A chtít,
žít...


Pst,
jen šeptej...
O naléhavosti,
našeho problému....

A život je,
mýdlová opera...
A láska zas,
brigádnice co nemá čas....

Tajemná noc,
s příslibem žáru...
Probudila ve mně,
touhu prostřelit ti srdce...

Jako tenkrát,
ty mě....
Když jsi mě nechal Na kolenou,
a natolik zlomenou...

Prosící o návrat,
bez hrdosti...
A ztracené,
důvěry v Tebe...

Tak už mi nedávejte prosím,
čichat k rumu.....
Co mi tolik vhání,
slzy do očí...
Autor whiolet, 26.04.2011
Přečteno 253x
Tipy 8
Poslední tipující: Loveless, Chancer, Emmelia, CULIKATÁ, la loba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na mě je to moc aromatický :D

29.04.2011 12:41:00 | whiolet

Fuj, vodka! Já zrovna včera stáhl flašku ruma :-)

28.04.2011 22:43:00 | Chancer

taky není cítit vůbec, jenom potom v krvi :D

26.04.2011 21:51:00 | whiolet

Lepší je vodka ta není cítit po vzpomínkách

26.04.2011 21:45:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí