Cesta

Cesta

Anotace: ...

Nestůj tam opodál, pojď semnou kousek dál,
neboj se, nepujdeš sám.
Spolu kráčíme cestou tmavou,
nemáme navybranou.
Světla svítí jasně dál
a ty usoudíš, že každý můžem jít sám.
Autor jaja017, 26.04.2011
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Divně zcvrklé, chtělo by to trochu řádu, ale téma je nosné...;)

27.04.2011 10:57:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí