Listopad

Listopad

Anotace: Je sice duben, ale listopady jsou příliš dlouhé a trvají i v dubnu ...

Než uteče listopad,
spadne mi pár kapek do klína.
Budou se kolíbat, snít, rozpouštět a budou si hrát.
Než uteče listopad,
napíšu světluškám manuál,
jak svítit pozdě v noci, když nebe křičí.
Než uteče listopad,
stihnu se třikrát zamilovat.
Jednou do lásky, podruhé do štěstí a nakonec do pláče.
Než uteče listopad,
posbírám všechno listí,
které smutně zemřelo v hrobech u kmene stromů.
Než uteče listopad,
zasním se tisíckrát do sebe
a vnímáním každé podzimním barvy,namaluju duhu.
Než uteče listopad,
však víš, trvá i celý rok ten snovýpád.
Rajská hudba všech nezbedníků
náhlá stráta krásných srdcí,
dlouhá to cesta v stříbrném blátě.
Ale než uteče listopad,
však víš, bude zas sama spát.
Autor ta co bývala Andělem, 26.04.2011
Přečteno 317x
Tipy 7
Poslední tipující: Leedram, Severka, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to nádherné :o)
Nu, co dodat? Jen ST :o)
S úctou,
Lee...

05.07.2011 13:12:00 | Leedram

přijde mi, že si svůj podzim vleču za sebou celoročně... kdyby se mi náhodou zprotivilo pěkný počasí, aby se bylo kam schovat... pěkná

27.04.2011 09:57:00 | Trdlo

A není zapotřebí ani listopadu... snad jenom lístků pádů a na každém je drobek lásky... ST!***

26.04.2011 21:38:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí