Lidé

Lidé

Anotace: H..hu...ma..ns

Jsou lidé, co ti náhle zmizí,
nebo se ztrácejí pozvolna
a jako kdyby byli cizí...
déšť tříská do srdce - i do okna.

A pak jsou velmi vzácní lidé,
co zůstávají napořád,
nemusíš se bát, že přijde chvíle,
kdy přítel... či milý... přestane mít rád...

A celá léta, celé roky,
jsi tady pro ně - oni pro tebe
a nejsou třeba další sloky...
jsou lidé, z kterých nezebe...
Autor Poustevníček, 26.04.2011
Přečteno 345x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, danav, CULIKATÁ, poustevník Jirka, Kars
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má to ducha, hezky se čteš, žádný blábol, vieš?

26.04.2011 22:29:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí