DEŠŤOVÁ KAPKA

DEŠŤOVÁ KAPKA

Anotace: 26. 4. 2011

Do jedné dešťové kapky
chtěla bych schovat to,
jaká být chci a jaká jsem.

Do jedné dešťové kapky
chtěla bych schovat to,
že bez rozmyslu jdu vždy přímo za nosem.

Do jedné dešťové kapky
chtěla bych schovat to,
po čem toužím a co chci mít.

Do jedné dešťové kapky
chtěla bych schovat to,
že svoje sny umím snít i žít.

Do jedné dešťové kapky
chtěla bych schovat to,
že chci spát pod hvězdným nebem.

Do jedné dešťové kapky
chtěla bych schovat to,
že mělo by to být právě vedle Tebe...
Autor Kopretinka:-), 26.04.2011
Přečteno 304x
Tipy 3
Poslední tipující: Jenda P., JSJ, Morgenstern
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí