cejtíme to stejně

cejtíme to stejně

Anotace: .

vypnul jsem to a
zemřu s tím
neb uhábí mě dohánění já
jsem si tim jistej
já tebe
a nebe
něco mě zebe
je to tíseň änebo báseň co se hrne a dere
a pere
a můj soused co hrál hokej
je to jedno

já tebe
my oba
Autor humus, 27.04.2011
Přečteno 402x
Tipy 6
Poslední tipující: Nick Name, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí