Vrahův malý dům

Vrahův malý dům

V běhu otočit čas
kvůli zvířecím srdcím
a lidským mršinám
Sálem prostupuje jas
touha se vždy bude vplétat do řas baletkám

Touha ten unavený vrah
Naše láská jeho malý dům
ve kterém nalézáme povstalce pijany a zmije

Šílencova alegorie

Tvůj klín
obrácená pyramida
v jejíchž útrobách skryté šílenství je faraonovou kletbou

A naše duše navždy v ohni jsou
mizící planiny
Autor Lukáš Rymeš, 27.04.2011
Přečteno 490x
Tipy 20
Poslední tipující: Víla, ewon, Severka, James Libustka, Pablo Kral, Maryje..., Tomáš Přidal, její alter ego, labuť, ZUMKA, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

super!...ST.

28.04.2011 21:21:00 | Maryje...

Tvůj klín je obrácená pyramida
v jejíchž útrobách se skrývá šílenství jako faraonova kletba

to nemá chybu :-)

27.04.2011 18:23:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí