Noční expres

Noční expres

Anotace: ...nová hudba nových dnů, co nově rozezněla se...

Slova tiše usínají
na hedvábně prostřené
pokrývce končícího dne,
když modlitby se prolínají
s tichem, jenž s tichem
je pevnou vazbou spojené.

Písmo má jiný obraz
a jiná hudba jeho kontury
zlehka a jemně dotváří,
když tam v tichu na
modlitebním oltáři
slzy okamžiku
linou se po tváři.

Někdo jako Ty,
někdo jako my
čeká na návraty
do původních dob,
jenž zjevují se před námi
ve chvíli, kdy i poslední
z místenek byly vyprodány.

A tak nikdo další navíc
do našeho expresu nepřistoupí
a přece přijde.

A přece přijdou...
Autor Denael, 27.04.2011
Přečteno 226x
Tipy 15
Poslední tipující: jvacl, fuu, Emmelia, James Libustka, Chancer, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí