Nová vize

Nová vize

Anotace: Měl bych trochu ubrat.

Sbírka: Sex, drogy a prasklá struna

Opojený vínem
posedlý jsem rýmem
láhev piji
nahlas směji
prokládám to pívem

K tomu trochu fetu
sušeného květu
svět se točí
rudnou oči
nohy sotva pletu

Tramvaj plná lidí
co si život sladí
cestou domů
rum a kolu
vždyť jsme ještě mladí

Z postele pak cizí
vstávám ráno brzy
jedna káva
třikrát sláva
téhle nové vizi

Autor Giuseppe_Lumík, 27.04.2011
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí