Báseň pro známého, který nevěří, že poletí tunelem :-)

Báseň pro známého, který nevěří, že poletí tunelem :-)

Anotace: Povzbuzující báseň.Nebojte se přátelé po zdejší smrti není již všechno v p..... .

Amík, Polák, Keňan, křesťan, ateista, Rus či Prus,
všichni poletíme tunelem k Světlu,
někdo k Světlu, někdo k temnu.

Před některými místo Světla jen temné chodby, šeď a zlo,
hold jim to na tomto světě nevyšlo.
Áda, Gébls, Himler a jim podobný jsou zde,
není to věc náhody, není to věc pohody.

A tak lidé zavřou naposledy svoje oči
a pak se budou dííít Věci
a budou muset držet zobáááák,
vždyť cestovku maj zadarmo!,
snad jsi svůj život nežil nadarmo.

Dovolená může být i překrásná, Boží přislíbení,
v novém světě všude krása, krásné Světlo, žádné temno.

Však dovolená může být i temná, žádné Světlo,
tma, jen zloba bez Lásky, prostě peklo.

Záleží jen a jen na nás jakou dovču si vyberem,
směješ se?, směj se!, však jednou i tak kufry zbalíš,
chceš, nechceš i tak poletíš, k Lásce se rozletíš :-)
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 27.04.2011
Přečteno 400x
Tipy 14
Poslední tipující: Azure angel, takova, Maryje..., hatlapatla, Chancer, Psavec, CULIKATÁ, Dygi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já bojim,bojim

02.05.2011 20:06:00 | takova

Nemohu ti říci, že jsi mne uklidnil.

27.04.2011 21:11:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí