POZNEJ TU RUŽI

POZNEJ TU RUŽI

Anotace: jak krásné...

poznej tu růži planou
nedovol utrhnout ten květ
když slova na hřbitově kanou
ten čas nejde vzít zpět

pochopit slova všech hříchu
to ticho z těch vět
v podvečerním tichu
budu se včera probouzet

Nemůžeš říct větu jedinou
pozdě je se vracet
pro chvíle tak vzdálenou
už začalo se v nás kácet

Dej mu růži planou
on přece poznal svět
nezbývá než závidět
ty věci se však stanou
stačí říct jen na shledanou.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 27.04.2011
Přečteno 308x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hatlapatla, labuť, modrá..., Psavec, Kars, hašlerka, CULIKATÁ, Květka Š., la loba, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí