I love Hip Hop

I love Hip Hop

Anotace: Tip kdo to vidí stejně

Hip hop to je dnešní bůh
Bože proč mám já hudební sluch
Pohrdají vším čím jiné obdařila múza
Sami dělají sračky, no hrůza
Jediný co bylo doopravdy cool
Navždy zůstává old school

Bohužel tahle vlna dávno vymřela,
supy kradou cennosti jejího těla.
Hip hop je zoufalý výkřik popkultury
Však kulturní není ani způli
Velký hodinky, statisíce v autu
Aby po městě mohli vozit celou teplou partu.

Volný kalhoty na jejich zbraně
Ale holky upřímně mikroskopy na ně
Když budete mít štěstí a bude mu i stát
Neprošvihněte ten titěrný ejakulát
Nechci se navážet do všech hoperů.
když ty chcípáky snadno přeperu

I mezi nima jsou slušní kluci,
Šlapající pilně po večer ulici.
Čůrák honí čůráky v čepici DC
A ve mně se smích se zvratky mísí
Fitko vyvrhlo tyto adaptace zmetků
Přežívající jen na bio bez lepku

Tohle je budoucnost naší krásné vlasti
Hošík s xichtem od anti-akne-masti
S značkovým oblečením jako pravý gangster
Co udělá se když vidí otevřený Hustler
Který nemá skutky zato hustý slova
A kvalitního sponzora známou tv nova
Autor Edmond Kadad, 27.04.2011
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: Lasombra, slečna.závist
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí