Zlomené srdce

Zlomené srdce

Anotace: ...

Sbírka: Ticho

Když necítím
v polibcích
ten zápal vášně
když v pevném
objetí
cítím se zvláštně
když slzy
na polštář
bezdůvodně tečou
divím se
svým nohám
že raději
neutečou
...
Když vytratí se
ze vztahu
kouzelná krása
když vztah
založený na sexu
jsem mylně
nazývala láska
spálené prsty
snad znova
zahojí se
ale mé
zlomené srdce
už nikdy
nespojí se
...
Autor TedelyBear, 28.04.2011
Přečteno 281x
Tipy 18
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Jiná, Linzerka, Mbonita, labuť, Květka Š., CULIKATÁ, jvacl, Mraveneček, Bambulka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... zahojí, spojí, neboj ...
jen ho dobře "zafixovat" ;-)
/a/ před neláskou raděj schovat...

28.04.2011 06:45:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí