Pálí, nepálí, stejně shoří

Pálí, nepálí, stejně shoří

Anotace: . . .

Blesk odlitý z kovu
bodá otřesy do spánků.

Spolknuté Pompeje
s lávovou šlehačkou,
to bylo krutým dramatem,
o které by se Shakespear
nejspíše popálil.

A tady nejde o to, že
poctivce nepálí.

Spíše o působení horkosti.
Autor Tomáš Přidal, 28.04.2011
Přečteno 226x
Tipy 8
Poslední tipující: hatlapatla, Tamara, Mbonita, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí