Pro neznámou slečnu

Pro neznámou slečnu

Anotace: je to pro slečnu se kterou si teď píšu a neznám ji.

Tvůj usměv ani oči můj sen nezná
a proto se mi o tobě nezdá.
Čím to je a čim to bude
a asi mi nic jiného nezbude,
než pátrat a ptát se dál a dál,
protože nechci stát opodál.
Zaujala si mě a to vím
a snad se o tobě konečně něco dozvím.
A pokud se tak nestane,
tak smutek v mém srdci nastane.
Ne takový,jaký by kdo čekal,
ale rád bych po tvém boku stál.
Čím to je,snad se jednou dovím
a určitě teď jenom nesním.
A tak ti přeju dobrou noc a krásné sníky
a poslal bych i pusinku,ale nevím na či rtíky.
Autor Faustus, 28.04.2011
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí