PERmanently WITh INsiders

PERmanently WITh INsiders

Anotace: Bílá, ale přece hořká čokoláda.

Vejdi dál, jen pojď blíž,
hluk lesů a klid velkoměst uslyšíš.
Máš-li tolar, šek či keš,
známou vůni ucítíš,
s kouskem bílé čokolády,
jsme si blíž a blíž.

Přijď za mnou a vem svou paní,
čokolády je tu dost.
Nespíme, ale bdíme až do svítání,
chceš přes řeku a já stavím ti most.

Pojídáme čokoládu, čas už je matoucí,
a za soukromým obzorem tvým,
si své sítě pletou pavouci.

Kouzlo války, recept z dalekého východu,
avšak čokoláda je v troubě,
s kakaovými boby a plynem přívodu.

Tvoje láska je má Milka,
od Freuda a jeho party,
nevyrábí se však z mléka,
a hořkost zanechá ti za rty.
Autor saintojimmo, 28.04.2011
Přečteno 248x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Chancer
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úzký je ten most a dravá ta řeka..neradno se otáčet zpátky, když už jsi na půli cesty.

Dobrá práce, chlape, fakt dobrá..zatím nejlepší ;-)

28.04.2011 22:55:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí