ONI

ONI

Anotace: nepochopená společností...

Kdybys byl na tom stejně jako já, počítal bys minuty do konce
Možná by tě hodně lidí považovalo za rozmazlenýho pitomce
Jenže nikdo z nich neví, jaké je to se bát
Nikdo nechápe, proč na život si musíme hrát
Neznají ten pocit, kdy tě noční můry drtí
Hrůzy, díky kterým jsme stáli na prahu života a smrti
Ti lidi nekdy nechodili mrazivou nocí, aby našli zapomnění
To jen my se jí toulali a čekali na rozednění
Hledali jsme přátelé a možná sebe
S radostí šílence koukali na černé nebe
Počítali jsme hvězdy, říkali si tajná přání
A s každým novým ránem začínalo naše hraní
Oni prostě nechápou, proč to děláme
proč se po každé ráně ze země zvedáme
Netuší, proč hledáme sebemenší důvod tady být
Oni ani neví, jak krásné je někdy žít...
Autor Sorrow, 01.02.2006
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

*Jo,jo někdy to ujde*

02.02.2006 15:27:00 | Báček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí