JDU ZA TEBOU

JDU ZA TEBOU

Anotace: tebou jdu.... /první sloka duben 2010-druhá sloka přesně po roce/

Jdu za tebou,z myšlenek chrám
zašeptám láskám,i diviznám
svět se ztratí v oparu
já jen z rozmaru
strom tu objímám
mám představu že jsi to ty
z přeludu se žije jen
jsou to hloupé návraty
proč znovu začínám
chci přečíst ten sen

Jdu za tebou,vstříc samotám
slova do písní zamotám
říkám větu pěkně po stáru
přichystám svou vlastní popravu
proč znovu začínám
když mlčí se o životy
jsem stínem
podzimní návraty
od léta si počítám
pak že žijem a nežijem
Autor Radek.oslov.Šafárik, 29.04.2011
Přečteno 272x
Tipy 23
Poslední tipující: Mates.21, hatlapatla, Tamara, hašlerka, Juan Francesco de Faro, PIPSQUEAK, Mbonita, Jiná, la loba, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

utopeni ve svých citech,vláčeni láskou,létáme ve snech,nadějích,ale žijeme....Díky

03.05.2011 13:59:00 | Mates.21

Žijem?nebo jsme jen snem?Nežijem?Tak proč den za dnem v citech tonem?Nevím...

29.04.2011 13:40:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí