Zabitá

Zabitá

Anotace: No, napadlo mě to ve škole-jen krátká a bláznivá básnička...

Už je to rok, co jsem se zabila…
Vzpomínka na mě prostě už nezbyla…

Byla jsem tehdy opilá!
Proč jsem doma nebyla?

Teď už si jen do nekonečna nadávat mohu,
nebo se dívat na červem prolezlou nohu!!!
Autor Mrs.Underwood, 29.04.2011
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí