Dvě holky a náměsíčné J

Dvě holky a náměsíčné J

Anotace: na narozeninovém večírku a zase nic, prostě já ji snad neulovím!

.

: pryč je čas
: kdy jsem býval mlád
: dnes je mi třicetšest
: a není o co stát

: ani jsem nedočet
: co začala mi přát..

@ hodně zdraví štěstí

@ a z lásky se...

.

* Pane náměsíčnej
* předtančeme prosím
* návrh na rekonstrukci Měsíce

* Dívá se stejně
* a já bojím bojím

* Vedle vás bledla i kytice
* a v bílém poli
* zpěv čarodějnic z novin?

* Žíhala bych tanec
* i více doleva
* červenat se?

* Á citová obleva

* A vy stále krčíte ramena
* chce-li být maková v rozbřesku mámená?

* Pane náměsíčnej
* to je proměna
* abyste nedobýval černovlasou skrýš
* pro medy chodila nezbedbice
* a vaše rozmilá
* nechce letět blíž?

* Líznu tam také trochu zeleně
* na místo věčnosti smutnivého modra?

* Radily mi barvy v bílých jelenech
* A ta vedle slunce?
* To je prosím kobra!

* Pane náměsíčnej..

* máte v dešti ještě další výhrady k mé tvorbě
* že na škádlidla šumí vanilkové moře
* abyste mi solil
* krajky na mé róbě
* když pro vás přišla atmosféra
* úplňkové bouře?

...

: A kdy je slečna v růžovém?

* Ó! Vy to nevíte?

* Růže nepřijde ani k hoře
* Růže je nemocná

@ Nejsem..

: A aaa ahoj...

@ Jočau. -
Autor J's .., 29.04.2011
Přečteno 296x
Tipy 20
Poslední tipující: prostějanek, jvacl, Actafool, James Libustka, Niky88, labuť, hatlapatla, Dota Slunská, Tamara, Frosty28, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jednou ulovíš ..uvidíš :)) Krásně napsané !!!

30.04.2011 18:12:00 | xoxoxo

36 je nějakej věk? Nedej se vysmát... :-)

30.04.2011 09:45:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí