Myšlenkou

Myšlenkou

Anotace: ...

Tak...ležím
myšlenkou běžím
jak všem svým lžím
v patách
až jsem se natáh
hlavu od krve
vnímám teprve
posté není poprvé
já vím
radši pivo usrknu
řádně si odgrknu
myšlenku nechám
odejít pryč
ke všem těm mrchám
co popadnou rýč
a koupou
svou myslí hloupou
do mrtvých těl
jako poslední salva z děl
co lásku slavík růži pěl
co zpíval, už zapomněl
stejně to nikdy neuměl
skládat slova do hádanky
skrývat hada do myslánky
pak se do ní dívat
unaveně zívat
jak po prohýřené noci
mít ten pocit
že není pomoci
a s bolavou hlavou
vidíš, jak věci plavou
prostorem
a normálovým vektorem
nezmůžeš nic
jen otočíš rub na líc
tak si sedni
v klidu vydechni
sleduj sled událostí
pocity viny a zlosti
vidiš jak se svět točí?
to ti jen jdou šejdrem oči
ze všech těch hloupých lidí
co se za sebe nestydí...
Autor Hmota, 29.04.2011
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: Špáďa, hatlapatla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí