post-vídeňská

post-vídeňská

Anotace: "On tady bývá přes den, já sem zas chodím spát."

.
Tři minuty,
tři minuty tvýho ticha.
Raz,
dva
a rozemletá mícha.
Tři minuty, oči zkřivený pod obloukem plakátových děr.

-Nerada bych, pane, nerada bych se vás dotkla.

Tři rozkousaný rána.
/Raně raná, před vstáváním.../

Tři sloupy, tři rohy vedle chrámu svatýho Štefana
tři studně kamenné, voda, jehličí, život v dlaních...

Míjíš stín tónu, který proletěl se
přes kopec do podzimní mlhy předvčerejší;
-víra začíná tát.

Míjíš se ve svým chtění - oči, oči pane,
vás zradily - hezky jste se smál.

parníky na Dunaji dřepí bezprizorně pozorně
-Je to normální? Je to náhoda?

Tři komíny, tři satelity, tři kola.
...opouštějí dráhy vlnolamů. Ale kam...

-Předepsali mi brýle na dálku a prsní balzám.
-Cti otce svého i...
-Tak čau.

-Tři minuty potřebují dopékací housky.
.

Můžete mi prosím vysvětlit, co s tím mají společného prérijní koně?

..rafinovaná zlodějská chladnokrevnost,
tři přepaly,
tři odpaly...

a spali a spali a spali...

-a dobře se jim to spalo.
.
Autor fialová, 29.04.2011
Přečteno 326x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, enigman, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

do tří...

07.05.2011 01:11:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí