Puch

Puch

Anotace: ...

Ten puch a chvíle bez ručiček
ten puch a kostry od rybiček
ten puch a oči plné zrady
ten puch a klíče do zahrady
ten puch, tlející tělo muže
ten puch, asfaltem zalité růže
ten puch, jen mrtvé ruce ženy
ten puch, s uschlými alejemi
ten puch a ticho koster na hřbitově
ten puch, když zlo kraluje této době
ten puch, pláč dětí pohozených v křoví
ten puch, když šelma kořist loví
ten puch, když převlékáte prostěradla
ten puch, jen při pohledu do zrcadla
ten puch se line z jícnu rakve
ten puch a oheň v peci rychle zlátne
ten puch, když popel saje krev a maso
ten puch, buď s Bohem dávná kráso
ten puch, krysy která se utopila
ten puch, když hmyzu upalují křídla
ten puch, mrtvé laně v lese
ten puch, co rýmuje se
ten puch...
Autor Frosty28, 29.04.2011
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: la loba, Tamara
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Mráz přeběhl mi po zádech.....ten puch zavál až ke mě.Brr...ačkoli je pro mě depresivní, zaujala. St*

30.04.2011 07:31:00 | Tamara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí