Chuť cely

Chuť cely

Anotace: Lomcování mříží

lomcování mřížemi hluk
nese se hřmící do výšiny
letí jak bolest bez příčiny
by strhal a shodil do prachu
skleněné hvězdy; ve snech zamýšlené činy

lehký je tanec mezi střepy
stačí jen tichou píseň znát
čas nese s sebou křivdy staré
a jako humus živí rád
pláč ticha; to plakat nepřestane.
Autor Krapet, 30.04.2011
Přečteno 237x
Tipy 2
Poslední tipující: hatlapatla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zamyšlenková...

30.04.2011 08:47:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí