Filipojakubská noc

Filipojakubská noc

Anotace: .......

Čarovná Filipojakubská noc,
čarodějky berou si kouzla na pomoc,
v tanečním reji černou oblohou,
ohně je na sabat povedou.

* * * * * * * * * * * * *

Maso naložit, vuřtíky připravit,
nezapomenout pálenku přibalit.
Sejdem se po roce v ohnivém kruhu,
slet čarodejnic, jde nám k duhu.

Muže své vezmem si s sebou,
za nás dnes masíčko rožnit budou.
Soudek piva přivalí,
bude to řádné veselí.

Kouzelné nápoje namícháme,
z lásky jim pusy dáme,
dnes nechají nás čarovat,
sami půjdou v noci spát.

Krásný rej Vám přeji,
přiletím za vámi na koštěti,
už netrpělivě se v rohu kroutí,
je spleteno z mladého proutí.
Autor Tamara, 30.04.2011
Přečteno 368x
Tipy 22
Poslední tipující: casla, la loba, H.I.L., šuměnka, divoska_jaja, Jiná, Juan Francesco de Faro, Sima, rezina, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

v reji noci zvláštních tajů
skrze květy ohně vlaju...:)

01.05.2011 20:10:00 | šuměnka

ať ohně planou nocí a čarodějky v tanci čarodějně kouzlí i slovy jako ty :)))..už mám připravený koště :)

30.04.2011 17:39:00 | xoxoxo

..tak tam na tom vršku
....A.H.Ó.J...

30.04.2011 14:26:00 | Květka Š.

Budu Tě na obloze vyhlížet
potom poletíme spolu
dáme dobrou colu
a nespadneme dolů:)).Hezky si to užij Tamčo:)

30.04.2011 13:01:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí