Zapálené přání

Zapálené přání

Anotace: ...

Když sedmnáctého srpna toho léta,
vypouštěla papírové přání.
Neměla tušení,že ta jediná věta,
dvě slova pouhá se někdy splní.

Byl pátek,noc chladná černá,
padaly hvězdy,komety.
Svému přání byla věrná,
dokud nezhaslo uprostřed tmy.

Usínala s směvem na rtech,
splnění přání se nebála.
Pro pověry měla jen posměch,
ale ten večer se upsala.

Uplynul den a několik minut,
kouzlo přání našlo si průběh.
Do koloběhu času zasáhl osud
a tím začal i jeden příběh...
Autor Aurora., 30.04.2011
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí